Сучасний менеджмент організації: витоки, реалії та перспективи розвитку - (:unkn) unknown (Університет "КРОК", 2021)
Збірник наукових матеріалів конференції "Сучасний менеджмент організації: витоки, реалії та перспективи розвитку" містить результати наукових досліджень науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів та здобувачів різних рівнів підготовки Університету "КРОК" та інших ЗВО України. У цьому збірнику представлено матеріали пленарного та чотирьох секційних засідань. Матеріали пленарного засідання спрямовано на розгляд результатів сучасних наукових досліджень із новітніх напрямків розвитку менеджменту сучасних організацій. Більшість публікацій присвячено проблемним питанням управління сучасних організацій. Окремі публікації висвітлюють перспективи розвитку сучасного менеджменту. Демонструють вплив інноваційних підходів в управлінні на ефективність діяльності підприємств та компаній. Матеріали конференції будуть корисні науковцям та практикам які цікавляться питаннями менеджменту сучасних організацій. Крім того збірник буде корисний здобувачам освітніх програм з менеджменту та маркетингу бакалаврського та магістерського рівнів підготовки та широкому колу осіб які цікавляться ґенезою сучасного менеджменту
Keywords: менеджмент; організації; логістика; комерційна діяльність