Захист прав дитини в умовах збройного конфлікту - Кривов’яз, О.В. (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено питання захисту прав дитини в умовах збройного конфлікту. Нада но пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства з метою захисту прав дітей, які постраждали внаслідок збройного конфлікту
Keywords: права дитини; збройний конфлікт; захист прав дитини