Мобільність робочої сили як засіб забезпечення ефективної зайнятості - Штундер, І.О. (Університет «КРОК», 2013)
Стаття присвячена дослідженню проблем мобільності робочої сили для досягнення її ефективної зайнятості. Запропоновано фактори, види, показники мобільності робочої сили та способи її досягнення
Keywords: мобільність робочої сили; зайнятість населення; ефективна зайнятість; фактори мобільності робочої сили; види мобільності робочої сили; показники мобільності