Репутація як ключовий чинник впливу на інтерфейсну складову економічної безпеки суб’єктів аудиторської діяльності - Больботенко, І.В. (Університет «КРОК», 2013)
У статті розглянуто поняття «репутація» як ключовий чинник впливу на інтерфейсну складову економічної безпеки суб’єктів аудиторської діяльності. Сформульовано ознаки втрати репутації за групами впливу зацікавлених сторін і показано вплив цього чинника на інтерфейсну складову економічної безпеки суб’єктів аудиту
Keywords: економічна безпека; інтерфейсна складова економічної безпеки; репутація; загрози втрати репутації