Гнучке управління створенням програмного забезпечення для автоматизації виробництва FPV-дронів - Гриценко, Євгеній (Університет «КРОК», 2024)
Протягом останніх років індустрія виготовлення дронів набула значної актуальності в Україні. Це, безперечно, обумовлено сучасними військовими конфліктами, які сприяють стрімкого розвитку військових технологій. First Person View (далі FPV) дрони – це, здебільшого, невеликі безпілотні літальні апарати, що дозволяють оператору бачити навколишнє середовище в реальному часі через вмонтовану камеру. Завдяки цьому FPV-дрони стали надзвичайно ефективними як у військовому, так і в цивільному використанні.
Keywords: First Person View; індустрія виготовлення дронів