Медіаційні навички керівника приватного навчального закладу: кваліфікаційна робота - Лищук, Ірина Вікторівна (Університет «КРОК», 2025)
У сучасному світі все більше батьків замислюються над якістю та рівнем знань своїх дітей, особливо гостро питання якості освіти встали перед батьками під час військового стану. Так, шукаючи більш безпечні місця для своїх дітей, наша держава стикнулась із масовою еміграцією, як всередині країни, так і поза неї, а разом з тим, різка зміна освітнього середовища підсвітила проблемні зони у рівнях освіти дітей. Крім того, для батьків, які лишились в Україні, питання фізичної безпеки також стало на першу ланку. Ці фактори змусили батьків звернути увагу на приватні заклади освіти, з надією, що запит щодо високого рівня знань та фізичної безпеки будуть реалізовані приватними закладами освіти. З одного боку, це підвищило попит батьків на отримання освіти в приватних закладах, з другого боку, це сприяло емоційному навантаженню на керівників приватних закладів, адже наразі, українськи батьки перебувають в стані підвищеної тривожності та контролю.
Keywords: медіація