Становлення та розвиток інституту уповноваженого з виконання антикорупційної програми в Україні - Поліщук, В.С. (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено становлення інституту Уповноваженого з виконання Антикорупційної програми. З’ясовано роль і значення впровадження інституту Уповноваженого в системі антикорупційного законодавства в Україні.
Keywords: Уповноважений; антикорупційна програма; корупція; запобігання; органи державної влади