Ознак та підстави виникнення солідарних зобов’язань як різновиду цивільно-правових зобов’язань із множинністю осіб - Трут, Д.В. (Університет "КРОК", 2012)
У статті досліджено визначення ознак, сутності та підстав виникнення солідарних зобов’язань як різновиду цивільно-правових зобов’язань із множинністю осіб
Keywords: солідарні зобов’язання; солідарні боржники та/або кредитори; єдність предмета зобов’язання; множинність зв’язків; підстави виникнення солідарності