Міжнародно-правова охорона культурної спадщини в контексті міжнародних зобов’язань України - Юринець, Ю.Л. (Університет «КРОК», 2011)
Розглянуто систему міжнародних правоих актів у сфері охорони культурної спадщини, учасницею яких є Україна. Систематизовано зобов'язання, які виникають з цих актів. Проаналізовано практику їх дотримання в Україні.
Keywords: культурна спадщина; міжнародні акти; міжнародне право; охорона культурної спадщини