Правові засоби боротьби з економічними загрозами української державності - Ященко, В.А. (Університет "КРОК", 2014)
Запропоновано нову концепцію методології теорії держави та права, яка синтезує філософські та правові підходи у вивченні та функціонуванні державно-правових явищ. Інноваційним є висновок, що феномен методології виконує свою регулятивну функцію щодо об’єкта аналізу з урахуванням його специфічної природи
Keywords: методологія; філософія; теорія держави та права; діалектика; правобуття та правосвідомість