Видатні економісти "Київської школи економіки" середини ХІХ ст. та їх внесок у світову економічну науку - Пекна, Г.Б.; Хоменко, А.М.; Пекна, Галина Борисівна; Хоменко, Анна Миколаївна (Університет «КРОК», 2025)
Тези висвітлюють головні питання історії економіки й економічної думки України середини ХІХ ст.. та їх внесок у світову економічну наукову думку. Викладено о узагальнення історичних аспектів формування економічної науки вітчизняної науки в даних період часу.
Keywords: економічна наука; світова економічна думка; економічні концепції; Київська школа економіки; західні економічні теорії; економічна свобода; економічні цикли; споживча поведінка; математичні моделі