Про роль іраномовних етносів у становленні та розвитку Стародавньої та Середньовічної України-Руси (І тис. до н.е. - І тис. н.е.) (Частина 2) - Корінний, М.М. (Університет "КРОК", 2016)
На основі комплексного аналізу різнорідних джерел (писемних, лінгвістичних, археологічних, етнографічних і релігійних), досяг нень новітньої історіографії досліджено місце та роль іраномовних народів у становленні держави та права, духовності та культури слов’ян Південно-Східної Європи в 1 тис. до н.е. – 1 тис. н.е
Keywords: індоєвропейська спільнота