Примусове виконання судових рішень в Україні: питання методології - Француз, І.Г. (Університет «КРОК», 2018)
У статті висвітлюються питання методології дослідження проблем у сфері примусового виконання судових рішень в Україні.
Keywords: методологія; методи; примусове виконання судового рішення