Чинники, що сприяють економічній злочинності в Україні та її проявам в організованих формах - Сомик, О.С. (Університет «КРОК», 2011)
Стаття присвячена аналізу проблем детермінації економічної злочинності в Україні, зокрема, в організованих формах її прояву
Keywords: економічна злочинність; детермінанти економічної злочинності; групова злочинність; організована злочинність