Економіка Галичини у складі австро-угорської імперії - Марцинів, Христина Віталіївна; Чекаловська, Галина Збиславівна (Університет «КРОК», 2021)
У тезах розглядається економічне становище Галичини у складі Австро-Угорщини: вкрай важке становище населення краю, занепад торгівлі, промисловості, сільського господарства. Висвітлено основні риси економічного розвитку Галичини кін. ХІХ поч. ХІХ ст.