Актуальні наукові дослідження сучасної юридичної науки - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2016)
У збірнику представлені матеріали наукових доповідей учасників ІІІ Науково-практичної конференції «Актуальні наукові дослідження сучасної юридичної науки: теорія та практика», яка відбулась 18 березня 2016 року на базі Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Збірник розрахований на наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів та наукових установ, студентів, аспірантів й докторантів, які цікавляться актуальними проблемами розвитку юридичної науки, суддів, адвокатів та інших практикуючих юристів, а також на широкий читацький загал.
Keywords: держава; право