Управління розвитком компетентності майбутнього керівника навчального закладу - Алькема, В.Г.; Шахматова, Т.В.; Алькема, Віктор Григорович (Університет «КРОК», 2015)
У статті проведено дослідження нормативно-правової бази та тенденцій упро вадження сучасних активних та інтерактивних технологій розвитку учасників освітнього процесу. Розглянуто сутність тренінгових і комбінованих технологій в управлінні розвитком компетентностей майбутніх керівників навчальних закладі
Keywords: технологія; управління; розвиток; інновації; педагогічні інновації; тренінгові технології; брейн-штормінг; дидактичні ігри