Розвиток фінансової інфраструктури держави: кваліфікаційна робота - Фуринець, Владислав Олексійович (Університет «КРОК», 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено питанням розробки напрямків удосконалення розвитку фінансової інфраструктури в Україні. Досліджено теоретичні аспекти фінансової інфраструктури держави, розглянуто динаміку розвитку фінансових показників, аналіз ринків фінансових послуг, оцінку діяльності суб’єктів фінансової інфраструктури, запропоновані напрями удосконалення розвитку фінансової інфраструктури України