Економічна безпека держави та деструктивний вплив на неї тіньової економіки - Денисенко, М.П.; Бреус, С.В. (Університет «КРОК», 2014)
Стаття присвячена питанням необхідністю посилення ролі держави в процесі забезпечення її економічної безпеки. Особливу увагу приділено формуванню комплексу заходів протидії «тінізації» економіки як фактора, що справляє деструктивний вплив на економічну безпеку держави
Keywords: національна безпека; економічна безпека держави; тіньова економіка; нелегальна економіка; «чорний» ринок