Бікамералізм: поняття, сутність, ключові ознаки - Француз-Яковець, Т.А.; Француз-Яковець, Тетяна Анатоліївна (Університет "КРОК", 2014)
У статті розглянуто основні поняття, сутність, ключові ознаки бікамералізму
Keywords: бікамералізм; сутність; ключові ознаки