Види фінансової стратегії підприємства - Хаванова, М.С. (Університет «КРОК», 2013)
У статті здійснено аналіз сутності та існуючих підходів до класифікації видів фінансових стратегій підприємств. Розкрито особливості окремих видів фінансових стратегій підприємства
Keywords: фінансова стратегія; види; стабілізація; зростання; ліквідація