Особливості правового становища профспілок у взаємовідносинах із господарськими організаціями з питань юридичної відповідальності - Гіжевський, В.К.; Сулицький, Б.М. (Університет "КРОК", 2013)
У статті досліджено проблемні питання захисту профспілковими організаціями соціально-економічних прав та інтересів трудових колективів і найманих працівників, які порушені господарськи ми організаціями, та притягнення їх до юридичної відповідальності
Keywords: конституційні права і свободи; соціально-економічні права; юридична відповідальність; представництво за законом; соціальне партнерство