Нормативне регулювання у сфері безпеки дорожнього руху - Кравченко, А.В. (Університет "КРОК", 2016)
Досліджено тенденції процесів, що відбуваються у сфері безпеки дорожнього руху України, стан нормативного його врегулювання та вплив нормативного врегулювання на аварійність до рожнього руху. Надано оцінку сучасного стану правового гарантування безпеки дорожнього руху України та описано шляхи його вдосконалення.
Keywords: безпека дорожнього руху; нормативне забезпечення; теорія держави і права