Психологічні чинники ухвалення рішень в ситуаціях невизначеності керівниками малого і середнього бізнесу - Гура, Геннадій Никифорович (Університет «КРОК», 2024)
У дисертації теоретично обґрунтовано й експериментально вивчено психологічні чинники ухвалення рішень керівниками малого і середнього бізнесу в ситуаціях невизначеності. Дослідження цієї проблеми сприятиме формуванню управлінських компетенцій та навичок кризового менеджменту
Keywords: ухвалення рішення; управління організаціями; управлінські компетенції; управлінська діяльність; стрес-менеджмент; кризове управління; прокрастинація; толерантність до невизначеності