Фактори споживання товарів розкоші - Наумова, О.О.; Наумова, Олена Олександрівна; Наумова, Олена (Університет «КРОК», 2015)
У статті визначено фактори споживання товарів розкоші та проаналізовано мотиви споживання, узагальнено маркетингові стратегії на ринку товарів розкоші.
Keywords: товар розкоші; фактори споживання товарів розкоші; мотиви споживання товарів розкоші