Формалізація оцінки вартості нематеріальних активів підприємства - Андрєєва, В.А.; Андрєєва, Віта Анатоліївна (Університет «КРОК», 2017)
У статті угруповано об’єкти оцінки нематеріальних активів підприємства; визначено особливості застосування методичних підходів до оцінки вартості нематеріальних активів; проаналізовано ряд обставин, що впливають на розмір ставок роялті, які на практиці приймаються до уваги при обранні їх конкретного значення; проведено оптимальну (адекватну) оцінку торгівельної марки підприємства методом роялті.
Keywords: нематеріальні активи підприємства; оцінка вартості нематеріальних активів; принципи оцінки вартості майна; методи оцінки вартості нематеріальних активів; класифікація нематеріальних активів; роялті