Банківська система на українських теренах у складі Російської імперії наприкінці ХІХ ст. - Циганок, Юлія Сергіївна; Радіонова, Ірина Федорівна (Університет «КРОК», 2021)
В тезах подано особливості еволюції банківської системи на українських землях в межах російської імперії наприкінці ХІХ ст. Акцентовано увагу на загальних рисах цієї еволюції та її особливостях на українських теренах, уявлення про які могли б бути використані в сучасному реформуванні української банківської системи.