Родинний вплив як чинник формування психіки українців - Маслюк, А.М. (Університет "КРОК", 2016)
У статті розглянуто вплив родинного виховання на формування психіки українського народу. Уточнено виховну роль матері й батька
Keywords: виховання; психіка; родина; характер