Управління фінансовими ресурсами підприємства: кваліфікаційна робота - Стусь, Юрій Олексійович (Університет «КРОК», 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено ключовим аспектам управління фінансовими ресурсами підприємства, які є основою його ефективного функціонування та розвитку в сучасних економічних умовах. Досліджено роль фінансових ресурсів у забезпеченні стабільної діяльності підприємства. Детально проаналізовано методи та інструменти управління, які сприяють ефективному плануванню та оптимізації використання фінансових ресурсів.