Благодійна діяльність Владики Андрея Шептицького - Сивак, Ольга Анатоліївна; Сивак, Катерина Анатоліївна (Університет «КРОК», 2023)
У тезах висвітлено життєвий шлях митрополита Андрея Шептицького, простежується його благодійницька і меценатську діяльність у царині культурно-мистецької спадщини, підкреслено також значущість і вплив його сподвижницької праці на духовно культурний розвиток українського народу.