Адміністративно-правовий статус суб’єктів, що забезпечують обороноздатність держави - Хуторний, Б.В. (Університет «КРОК», 2011)
У статті розкрито особливості адміністративно-правового статусу суб’єктів, що забезпечують обороноздатність держави. Розглянуто окремі теоретичні проблеми, пов’язані з визначенням такого статусу та вдосконаленням його правового регулювання
Keywords: адміністративно-правовий статус; правове регулювання; соціально-правові особливості; обороноздатність держави; суб’єкти, що забезпечують обороноздатність держави