Гнучке управління створенням мобільного застосунку для онлайн–запису клієнтів салону краси «Стиль» - Дєдоша, Олександр (Університет «КРОК», 2024)
У кваліфікаційній роботі розглядається розробка мобільного застосунку для салону краси «Стиль» з використанням методології Scrum. Проаналізовано ринок салонів краси, конкурентне середовище та тенденції розвитку галузі. Визначено ключові вимоги до застосунку, включаючи функціональні та нефункціональні аспекти. Окрема увага приділяється гнучкому управлінню проєктом, формуванню Product Backlog, плануванню спринтів та моніторингу прогресу. Досліджено застосування м'яких навичок для підвищення ефективності Scrum-команди, включаючи комунікацію та самоменеджмент. Розроблений застосунок сприятиме підвищенню конкурентоспроможності салону за рахунок поліпшення якості обслуговування та комфорту для клієнтів.
Keywords: мобільний застосунок; салон краси; фреймворк Scrum; гнучке управління; Product Backlog