Предмети злочинного порушення чинних на транспорті правил і іх класифікація - Скірський, І.В. (Університет "КРОК", 2016)
Стаття містить дослідження предметів злочину, що передбачає кримінальну відповідальність за порушення чинних на транспорті правил. Здійснено класифікацію предметів цього злочину відповідно кожного виду транспорту.
Keywords: предмет злочину; речові предмети злочину; процес управління транспортним засобом