Цифрова трансформація світової економіки - Ковтонюк, К.В. (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджується сутність економічної категорії «цифрова економіка» та визначається її взаємозв’язок із традиційною економікою. Оцінено вплив цифрової економіки на рівень економічного зростання.
Keywords: цифрова економіка; екосистема; інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ); цифрові дивіденди; економічне зростання