Дослідження змісту психологічної безпеки освітнього середовища навчальних закладів - Карамушка, Л.М.; Дектярьова, Т.В. (Університет "КРОК", 2013)
У статті розглянуто зміст психологічної безпеки освітнього середовища вищих навчальних закладів. Представлено результати емпіричного дослідження впливу чинників мезорівня та мікрорівня освітнього середовища на значущість різних аспектів психологічної безпеки для студентів ВНЗ
Keywords: вищі навчальні заклади; освітнє середовище; загрози; психологічна безпека; чинники мезорівня; чинники мікрорівня