Управління доходами і витратами комерційного банку: кваліфікаційна робота - Онищенко, Олексій Юрійович (Університет «КРОК», 2025)
У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти управління доходами і витратами банків в умовах економічної невизначеності. На прикладі діяльності АТ КБ «ПриватБанк» проаналізовано ключові напрямки розвитку банківських послуг, особливу увагу приділено впровадженню інноваційних рішень, таких як блокчейн і штучний інтелект. Результати роботи включають практичні рекомендації щодо вдосконалення управління доходами і витратами банків