До питання про конституційність здійснення прокуратурою функції нагляду за додержанням і застосуванням законів - Янчук, А.О.; Мазур, Т.В. (Університет «КРОК», 2011)
У статті розглядається проблема здійснення загального нагляду органами прокуратури. Підкреслюється тимчасовий характер такої функції, проводиться аналіз нормативної бази, на підставі чого робиться висновок про неконституційність здійснення прокуратурою функції загального нагляду станом на сьогоднішній день
Keywords: конституційні засади діяльності органів прокуратури; прокурорський нагляд; нагляд за додержанням і застосуванням законів