Механізм державного управління розвитком ефективного маркетингу та логістики в аграрному секторі економіки України - Щербина, С.В. (Університет «КРОК», 2014)
У статті досліджено ринкову інфраструктуру агропромислового комплексу України як сукупність видів діяльності, організаційно-правових і економічних відносин, яка забезпечує функціонування, взаємодію та регулювання елементів аграрного сектору економіки через товарні, фінансові та інформаційні потоки з метою подальшого зростання сільськогосподарського виробництва та забезпечення соціально-економічної стабільності в країні. Проведено аналіз взаємодії інструментів державного управлін ня у сфері формування ринкової інфраструктури в аг
Keywords: механізми державного управління; ринкова інфраструктура; аграрний сектор економіки; маркетинговий комплекс