Аналіз державного фінансування галузі вищої освіти України - Авксєнтьєв, М.Ю. (Університет «КРОК», 2014)
У статті викладено тенденції та сучасний стан державного фінансування вітчизняної системи вищої освіти. Головним інструментом аналізу виступає допоміжний рахунок освіти, частина системи допоміжних рахунків – визнаний у ЄС метод узагальнення, опису й аналізу фінансування національних систем освіти
Keywords: допоміжні рахунки освіти; вища освіта; фінансування освітньої діяльності