Початки українського державотворення: кримінально-правовий аспект - Саблук, С.А. (Університет «КРОК», 2018)
У статті розгядається кримінально-правова протидія злочинності в Україні періоду визвольних змагань. Деталізується правоохоронний аспект державотворчої діяльності зазначеного періоду.
Keywords: правоохорона; Центральна Рада; Гетьманат; Директорія; боротьба зі злочинністю