Землеустрій як основний важіль держави з управління земельними ресурсами - Шапоренко, О.І.; Бойчук, Я.Д. (Університет «КРОК», 2017)
У статті обґрунтовано державний характер землеустрою, який є головним важелем у здійсненні будь-яких земельних перетворень. Розроблено заходи з управління земельними ресурсами в процесі використання і охорони земель.
Keywords: землеустрій; земельні ресурси; управління; держава; економічний механізм