Вплив корупції в правоохоронних органах на бізнес - Сербін, Я.В.; Сербін, Ярослав Вікторович (Університет «КРОК», 2024)
Проблема корупції є однією з найбільш актуальних у сучасному світі. Вона ставить під загрозу розвиток демократії, правопорядку та економічного процвітання у багатьох країнах в тому числі й Україні.
Keywords: корупція