Business aspects - Сорока, Ірина Анатоліївна; Севастьянова, Жанна Вікторівна; Soroka, Iryna; Sevastianova, Zhanna (Університет «КРОК», 2012)
Навчальний посібник «Аспекти бізнесу» призначено для студентів та аспірантів університетів, що навчаються за спеціальністю «міжнародна економіка», студентів факультетів іноземної філології (англійська), вчителів спецшкіл, учнів старших класів, а також тих, хто вивчає англійську мову та хоче підвищити свій рівень володіння нею. Розроблені завдання посібника допоможуть студентам у формуванні загальних компетенцій з метою розвитку їх особистої мотивації; зміцнювати впевненість студентів як користувачів мови, а також позитивне ставлення до її вивчення. Різноманітні вправи допомагають розширити активний та пасивний словниковий запас. Самостійна робота студентів відіграє важливу роль у процесі навчання. Тому в посібнику авторами передбачено дослідницьку роботу, пошук інформації в Інтернеті та презентацію опрацьованих матеріалів як завдання для самостійної роботи студентів. Даний посібник допоможе студентам здійснити перехід від вивчення англійської мови як навчальної дисципліни до її практичного використання в професійному середовищі.
Аспекти бізнесу
Keywords: англійська мова; business