Психологічна безпека студентів вищих навчальних закладів - Дектярьова, Т.В. (Університет "КРОК", 2013)
У статті розглянуто зміст психологічної безпеки освітнього середовища вищих навчальних закладів. Представлено результати емпіричного дослідження впливу чинників мезо- та мікрорівнів освітнього середовища на значущість різних аспектів психологічної безпеки
Keywords: вищі навчальні заклади; освітнє середовище; загрози; психологічна безпека; чинники мезорівня; чинники мікрорівня