Підходи та показники оцінки ефективності розвитку людських ресурсів на підприємствах - Кагляк, О.В. (Університет «КРОК», 2014)
У статті визначено сутність ефективності розвитку людських ресурсів (РЛР) і представлено її класифікацію за різними критеріями. Запропоновано компаративний аналіз основних моделей оцінки ефективності РЛР, систематизовано їх типові недоліки в контексті перспектив і можливостей застосування на українських підприємствах. Розроблено систему ключових показників оцінки ефективності системи РЛР на підприємствах.
Keywords: розвиток людських ресурсів; ефективність розвитку людських ресурсів