Напрями вдосконалення механізму управління фінансовою безпекою підприємств - Сова, О.Ю. (Університет «КРОК», 2014)
Автором наведено науково-теоретичні положення забезпечення фінансової безпеки підприємств в умовах глобалізації. Визначено шляхи вдосконалення елементів механізму управління фінансовою безпекою суб’єктів господарювання
Keywords: фінансова безпека суб’єктів господарювання; глобалізаційні процеси в економіці; загрози; механізм управління фінансовою безпекою підприємства; фінансова стійкість