Особливості припинення договору найму (оренди) будівлі або іншої капітальної споруди (їх частин) - Григорчук, М.В.; Зайцева, Ю.А.; Григорчук, Мирослав Васильович (Університет «КРОК», 2018)
У статті розглядаються особливості припинення договору найму (оренди) будівлі або іншої капітальної споруди (їх частин).
Keywords: припинення; розірвання; відмова; договір; найм (оренда); будівля; інша капітальна споруда; зобов’язання; наймодавець (орендодавець); наймач (орендар); акт повернення