Оцінка можливостей монетизації пільг у сфері житлово-комунального господарства України - Мельник, С.В.; Кошелева, Г.Б. (Університет «КРОК», 2013)
У статті подано оцінку об’єктивних умов проведення монетизації у сфері житлово-комунального господарства України. Розглянуто досвід Російської Федерації стосовно використання моделей монетизації та особливостей розроблення стандартів як основи розрахунків рівня компе
Keywords: монетизація; житлово-комунальне господарство; стандарти; моделі (концепції) монетизації