Психологічні умови становлення майбутнього фахівця в галузі будівництва та архітектури в умовах ВНЗ - Горова, О.О. (Університет "КРОК", 2014)
У статті зроблено аналіз сучасної будівельної освіти, ви значено загальні напрями її трансформації. Виявлено низку пси хологічних умов, що дають змогу обґрунтувати й оптимізувати процес освоєння практичних умінь і навичок. Найважливішими психологічними умовами серед них є: особистісна залученість у діяльність її виконавця, використання адекватних розв’язуваним завданням рівнів предметності діяльності, оптимальна організа ція операціональної сторони діяльності
Keywords: будівельна освіта; психологічні умови засвоєння професійних умінь й навичок; рівні засобів та виконання дій