Особливості сприйняття конкуренції персоналом вищого навчального закладу приватної форми власності - Філь, О.А.; Корсакевич, В.В. (Університет «КРОК», 2011)
Стаття містить результати експериментального дослідження особливостей сприйняття конкуренції персоналом вищого навчального закладу приватної форми власності.
Keywords: конкуренція; сприйняття конкуренції; експериментальне дослідження; персонал вищого навчального закладу приватної форми власності